Smaller Default Larger

FotótanfolyamFotózz úgy ahogy Te szeretnél, és tanítsd meg rá a fényképezőgépedet is !

Csatlakozz legújabb fotós tanfolyamunkhoz, ahol mindent megtanulhatsz arról, hogyan idomítsd a saját képvilágodhoz a fényképezőgépedet.
Az alapoktól indulva megtanuljuk hogyan kell látni és láttatni a fényképeinken azt amit szeretnénk megmutatni. Világunkban egyre gyakoribb a képi kommunikáció, egyre gyakoribb az igény olyan helyeken is fényképekre ahol eddig nem is volt.

Tanfolyamunk megtanít hogy a kép hogyan jön létre és hogy használjuk fel, és milyen céllal lehet felhasználni a lefényképezett valóságot. Tehát a fényképezőgép tipusoktól a felületekig ahol a képeink megjelennek mindent áttekintünk (fotóalbumtól a digitális képkereten át a mozgóképes fotózásig ami újságcikkben blogban vagy weboldalon, közösségi oldalakon is megállják a helyüket.

A workshop dija - 1 alkalom: 15.000 Ft

Nemcsak képeket akarsz készíteni, hanem fényképeket, fotókat, gyere csatlakozz a 2 napos tanfolyamunkhoz, amely első napán a fotózás elméleti, technikai alapjait ismerheted meg, a képfeldolgozással együtt.
2. nap : A gyakorlati oktatás beltéren és kültéren egyaránt begyakorlásra kerül a fényképkészítés, fotózás, és a fényképezőgép üzemmódjainak megismerése is megvalósul. Mindenki hozz el a saját készülékét, amin egyértelműsítjük, hogy melyik képtípust, melyik üzemmódban érdemes elkészíteni.
A gyakorlati oktatás második része a fényképek feldolgozására használatos programok, szoftverek használata, és a további internetes média felületek megismerése.
Képtipusok ( JPG, PNG, RAW, ) felbontás, kicsi-nagy-fulframe. Fényképezőgép típusok - okostelefonon keresztül a a compakt, DSLR, bridge , kézi/állványhasználat, világítás vaku/lámpa

Foto alapképzés - 2 alkalmas: 29.000 Ft

Helyszín: Horus Szervező Közvetítő Kft. (1088. Budapest, Rákóczi út 9.)

Információ: 36/ 302704355

Miért pont mi?

Tudásunk széleskörű
Nálunk minden kérdésére szakszerű választ kap

Statisztikánk kiváló
Ez tükrözi szakszerű oktatásunk minőségét

Áraink garantáltak
Nincs "meglepetés"

Rólunk írták

Nagyon elégedett vagyok mind az elméleti, mind a gyakorlati oktatás színvonalával!
A feltüntetett összegért elsőre sikerült megszereznem a jogosítványom. Köszönöm!

Nagy Erika