Smaller Default Larger

 

Elsősegély alap képzés -újraélesztés, alapfogalmak, ellátások, műfogások - ára : 11 800 Ft Vöröskereszt vizsgadíj: 8 200 Ft + regisztrációs díj 2 900 Ft

ELSŐSEGÉLY oktató dvd, az előadás teljes tananyaga 4 990 Ft-ért az oktatás kiegészítése megvásárolandó az iskolában. 

A tananyag leadása életből vett példákon keresztül, használható tudást ad akár több évtized múltán is.

 

Elsősegély bővített tanfolyam defibrillátor használattal + ismeretfelújító oktatás ingyenes igénybevételével - újbóli gyakorlási lehetőség, képzésen való résztvételről  tanusíványt adunk.

18 000 Ft.

Oktató dvd fél áron megvásárolható az előadás anyagáról.

1 NAP az ÉLETÉRT!

 

Segédmotor, A, A1, A korlátlan nagymotor, B személyautó/ ÁTVÉTELÉNEK a FELTÉTELE 1984 óta a KÖZÚTI ELSŐSEGÉLYNYÚJTÓ vizsga megléte. Ehhez ad segítséget a 8 tanórás tanfolyami képzésünk.A képzés elsajátításához korlátlan gyakorlási lehetőséget biztosítunk.

Az órák JÓ HANGULATBAN, FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYT adnak annak is aki soha nem kerül olyan helyzetbe,hogy ténylegesen használnia kelljen a hallottakat, gyakoroltakat. Aki meg akár egy ember életét is megmentette már nem volt hiába való, hogy eljött. Itt senki nem várja, hogy vége legyen az órának!

Aki elvégzi NÁLUNK a tanfolyamot az 100 %-os biztonsággal mehet a vizsgára, minden olyan témát érintenek az elhangzottak és a gyakorlások sora ami a vizsgán előfordulhat.Elsősegély tanfolyam ára : 11 800 Ft Vizsgadíj: 8 200 Ft

ELSŐSEGÉLY oktató dvd, az előadás tananyaga 4 990 Ft-ért megvásárolható

 


 

Segédmotor, A, A1, A korlátlan nagymotor, B személyautó/ ÁTVÉTELÉNEK a FELTÉTELE 1984 óta a KÖZÚTI ELSŐSEGÉLYNYÚJTÓ vizsga megléte. Ehhez ad segítséget a 8 tanórás tanfolyami képzésünk.A képzés elsajátításához korlátlan gyakorlási lehetőséget biztosítunk.

Az órák JÓ HANGULATBAN, FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYT adnak annak is aki soha nem kerül olyan helyzetbe,hogy ténylegesen használnia kelljen a hallottakat, gyakoroltakat. Aki meg akár egy ember életét is megmentette már nem volt hiába való, hogy eljött. Itt senki nem várja, hogy vége legyen az órának!

Aki elvégzi NÁLUNK a tanfolyamot az 100 %-os biztonsággal mehet a vizsgára, minden olyan témát érintenek az elhangzottak és a gyakorlások sora ami a vizsgán előfordulhat.

 

jelentkezesgomb

Miért pont mi?

Tudásunk széleskörű
Nálunk minden kérdésére szakszerű választ kap

Statisztikánk kiváló
Ez tükrözi szakszerű oktatásunk minőségét

Áraink garantáltak
Nincs "meglepetés"

Rólunk írták

Nagyon elégedett vagyok mind az elméleti, mind a gyakorlati oktatás színvonalával!
A feltüntetett összegért elsőre sikerült megszereznem a jogosítványom. Köszönöm!

Nagy Erika