Bejelentkezés

Smaller Default Larger

dr. Schuszterné Vörös Andrea, cégvezetőTöbb mint 30 éve foglalkozom oktatással, mindig is coaching szemléletet alkalmazva a tanulók, ügyfelek irányába. Először egy nagyvállalat oktatási vezetőjeként az általános iskolai képzéstől a posztgraduális képzésig, a betanított munkások átképzésétől a konferenciákig végeztem szervezői feladatokat. Célom mindig is az volt, hogy általam többek legyenek az emberek, amit nyújtok érték azt az életükben hasznosíthassák és minőségi változást hozzon. Majd a Pest megyei ATI-nál oktatási vezetőként dolgoztam, szaktanfolyami és kategóriás képzések koordinálása volt a feladatom. Ezt követően indultam el 1995-ben saját cégként működtetett autósiskolával a belvárosban. Az elmúlt 18 évben több ezer tanuló szerzett nálunk elsősorban B kategóriás jogosítványt és elsősegély tanfolyami - az életben is használható - tudást. Oktatóink a város összes tanpályáján dolgoznak, ahonnan vizsga kiinduló pont van.
CoachOK szövetségének tagja vagyok. Business, Párkapcsolati, Oktatásmultiplikátori, Vállalkozás indítási tanácsadó témakörökben.
Képzéseink során a tanulók igényeit igyekszünk maximálisan figyelembe venni, és kiszolgálni.

A Sikeres Emberek Autósiskolája. 

A Jogsi ami RÓLAD szól !

 

Tevékenységi köreinket folyamatosan bővítjük, az ügyfélkörünk igényeinek megfelelően.
Repülőszimulátor, egészséges életmód, élménylövészet, oktatási segédanyagok, orvosi alkalmassági, és még sok minden... pl.: pénzügyi tanácsadás, egészségbiztosítási tevékenység, pályázatfigyelés.
 
dr. Schuszterné Vörös Andrea cégvezető
 
 

Miért pont mi?

Tudásunk széleskörű
Nálunk minden kérdésére szakszerű választ kap

Statisztikánk kiváló
Ez tükrözi szakszerű oktatásunk minőségét

Áraink garantáltak
Nincs "meglepetés"

Rólunk írták

Nagyon elégedett vagyok mind az elméleti, mind a gyakorlati oktatás színvonalával!
A feltüntetett összegért elsőre sikerült megszereznem a jogosítványom. Köszönöm!

Nagy Erika